Cappuchinno

København er dyreste kaffe-by i Europa.

In blog by Cafe Kaffe

Verdens dyreste sted at drikke kaffe?

Nej det er ikke verdens dyreste latte, men som det fremgår af overskriften, der vist ikke kommer bag på nogen. København den dyreste by, at drikke sin Cafe Latte i.
Ifølge DR.dk er den dyrest i Europa, og så er den sikkert også den dyreste i verden.
For vi skal vist lede længe efter, et dyrere sted at spise og drikke, end i de Europæiske stor byer.

I København ligger prisen på en helt almindelig Latte, fra 30-50 kroner.
Hvis ikke jeg husker helt galt, kan du få lov at betale endnu mere, hvis du f.eks. bestiller den i Tivolis Thé hus. Hvis du har været der for nylig og kender prisen så skriv den gerne i en kommentar herunder.

Vi snakker selvfølgelig helt almindelig kaffe her. Hvis vi tager fat om noget som Kopi Luwak eller Blue Mountain. Så skal du nok regne med at finde en del 50’ere frem, for at få en kop.

Se Artiklen om priser her på dr.dk

Dyreste Latte i verden købes i Danmark En stor kop cafe latte koster mellem 30 og 40 kroner på københavnske kaffebarer og dermed er en verdensrekord i hus. Ingen andre steder i verden er en avanceret kop kaffe med mælk så dyr.

Dyreste Latte er i København, det viser en undersøgelse Politikens korrespondenter har udført. Da denne undersøgelse blev lavet var det på Cafe Europa ved Storkespringvandet, jeg har dog hørt at The huset i Tivoli skulle kunne overgå alle med en latte pris op mod 90,- kr. men om det blot er en skrøne kan jeg hverken be eller afkræfte, da jeg ikke selv har været der… måske det var en til To-Do listen.

Fra Gentofte til Goa.

Ikke overraskende får man den billigste cafe latte i lande som Inden og Syd Afrika.
På Goa i Inden, koster en stor latte to Go under 5 kroner.
I Cape Town i Sydafrika er prisen 11 kroner.

Dyreste latte end andre dyre steder.
Mere overraskende viser undersøgelsen, at cafe latte i København også er dyrere end i andre af verdens dyre storbyer.

Hippe steder som New York, Zürich, Bruxelles og Tokyo topper prisen ved 25 kroner.
Selv i vores nabolande Sverige og Norge kommer den ikke over 30 kroner.

Logisk at kaffen er dyr.

Marketingchefen i kaffekæde Baresso, Anita Grubbe Jensen. Siger, at det er logisk, at den dyreste latte er i Danmark.
– Vi har højere skatter og afgifter, høje lønninger. Mælk også dyrere i Danmark end i mange andre lande. Og mælk er der jo en del af i en latte, siger hun til Politiken.

kilde:
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2010/02/19/095044.htm
af Karen Nielsen

dyreste latte

 

Dyreste Latte i verden afholder dog ikke os Danskere for at indtage anseelige mængder af den mælkeholdige drik, og med tanke på sundhed er der bred enighed om at over indtag af mælk ikke er sundt for os, desuden er der mange kalorier i, selv om det er verdens dyreste latte… nogen burde gøre noget, kaloriefri så var det helt ok at det også var verdens dyreste latte.

Cafe Den Blå Hund, har IKKE den dyreste Latte.

Cafe Den Blå Hund på Godthåbsvej 28, er bestemt et besøg værd.
Med åbningstider fra tidlig formiddag til sen aften, går du aldrig forgæves og på en sommerdag har de ude servering på kanten af Aksel Møllers Have der ligger lige overfor.

Cafe Den blå hundCafe Den blå hund er helt klart en af mine favorit cafeer. Der er altid liv og en meget forskelligt udseende af gæster fra det mere trendy del af befolkningen.

Et godt sted at tage en Brunch eller en hurtig kop kaffe, specielt vil jeg anbefale at prøve en af deres smoothies til måltidet.

 

Der er et stort TV i den bagerste del af cafeen, hvor jeg dog ikke har oplevet et arrangement endnu. Men forestiller mig at det er et godt sted på grund af de luftige lokaler.

Piger er her masser af.

Som lige er ude og lufte håndtasken over en kaffe latte. Af samme årsag tror jeg Cafe Den Blå Hund som et godt sted, hvis du skal se det Københavnske udvalg nærmere an i dagslys.

Jeg kan rigtig godt lide stedets stil, de rå vægge med kunst flere steder giver en Urban Casual atmosfære. Dog stadig et klart indtryk af her er rent og pænt.
Det eneste jeg kunne ønske mig var en bedre akustik, når her er mange mennesker kan lydniveauet godt være en anelse i overkanten. Men det er selvfølgelig blot min personlige mening lige som resten af denne artikel.

Cafe Den Blå Hund Åbningstider:

Man – Onsdag 9:00 til 24:00
Tors – Fredag 9:30 til 01:00
Lørdag 9:30 til 01:00
Søndag 9:30 til 23:00

Jeg håber du kan li’ cafekaffe.dk og at, den her artikel har inspireret dig til, at lægge vejen forbi det jeg synes er Frederiksbergs bedste cafe.

Har du en god scorereplik parat til din cafe date, eller det rigtige sengegærde at vise frem derhjemme?