Zinzino kaffe, fra Rombouts og Malongo.

Zinzino kaffe, serveres på de bedste og eksklusive cafeer, hoteller og restauranter i Sydeuropa. Nu kan du også få den lækre kaffe hver morgen.

Rombouts koffein frie kaffe, blev i 2006 af professionelle kaffesmagere, udråbt som verdens bedste. Foran over 40 andre brands. Koffeinet udtrækkes, hos Rombouts, med kildevand, fra Alperne. Ikke med kemikalier, som de andre bruger.

Zinzino kaffe

Rombouts har siden 1966, været officiel kongelig belgisk hofleverandør. De er også leverandør til Palais Elysée. Hvor den franske præsident og hans hof, på ca. 1.000 ansatte, officielt residerer.

Palais Elysée er beliggende, lige ved Champs Elysées og Place de la Concorde. Paladset, er et udstyrsstykke, udi fransk kunst. Arkitektur Grandeur og møbeldesign (bl.a Philippe Starck). Benyttes ved officielle lejligheder, som udstillingsvindue for fransk esprit. Litteratur, og naturligvis den verdensberømte, franske gastronomi. Hvad slutter man så af med? – en kop kaffe!

Zinzino er ikke de eneste aftagere, af Rombouts/Malongo kaffe.

Her under, kan du se et lille udpluk, af de prominente steder. Hvor du kan få en kop, af det sorte guld.

HILTON Hotellerne i bl.a. Belgien, Frankrig og Shanghai.
4 og 5-stjernede tophoteller world-wide. Alene 5 i Paris og 2 i Bruxelles.

Alain Ducasse *** Michelin Restaurants in Paris, Monaco, Monte Carlo
AD er en meget berømt kok. Han skriver kogebøger og driver luksusrestauranter.
Alene i Paris har han 12. Han sælger luksus fødevarer. Han er chef for en kæde af de allerbedste, resort steder i Frankrig. Et STORT gastronomisk navn!.
I Forbes’ top 100, over de mest indflydelsesrige personer world-wide, er han nr. 94!.

Le Moulin de Mougins i Grasse.

Verdensberømt restaurant og 4-stjernet hotel. Lige uden for Cannes, drevet af brødrene Llorca. Hvor af den ene, Alain Llorca, er verdensberømt. Især efter at have overtaget Roger Vergés, allerede verdensberømte kultsted. Grasse er bl.a også berømt, for sin produktion af blomsterolier. Især de spektakulære lavendelmarker, som foranledigede Elizabeth Arden, til at navngive sin parfume “Blue Grasse”

Hotel Negresco i Nice.

Nok det mest berømte hotel, i Frankrig næst efter Ritz i Paris. Det er her le beau monde bor. Det er f.eks. her at Coco Chanel, efter et krydstogt med en milliardær, i 20’erne lancerede sin solbrændthed. Som øjeblikkelig gjorde, at “man” bare måtte, være brun for at være med på noderne. Sådan har, det været lige siden. Hotellet ligger pladask, lige ud til vandet, og har sin private strand – naturligvis.

Nikki Beach Bar i Saint Tropez.

Det er her, at man kan være heldig at mænge sig med Jennifer Lopez, Brad Pitt, Al Pacino. Et utal af verdensberømte modeller, sangere, musikere o.s.v. af begge køn, eller simpelthen folk, der er meget rige. Det er stedet, ved den franske riviera, hvor de smukke, de rige og de berømte lader sig se og beundre. Desuden finder du, de wannabees der har råd til, at drikke en kop kaffe der. En kop Malongo (Zinzino’s franske producent) koster der 14 Euro.

Virgin Megastore i Paris.

En KÆMPESTOR og ekstremt velassorteret cd- og dvd-butik, på en af verdens berømteste gader; Champs Elysées. Den lever virkelig, på enhver måde, op til sit navn; Mega.

Hotel George V i Paris.

Et af de fineste og dyreste hoteller i Paris. Det ligger næsten, lige ved siden af Ritz.
Det er her at f.eks. Ritt Bjerregard har resideret. Danfosserne bor også her, når de er i Paris. Indiske Maharajier, som kører i mintgrønne kæmpestore luksusbiler, med guldstafferinger og en guldelefant, med en stor diamant i snablen foran!.

Hotel de Paris i Monaco.

Super luksus 5-stjernet hotel i Monaco. Lige ved siden af, det ligeledes enormt berømte casino, hvor bl.a. James Bond er stamgæst. Vores egen Mads Mikkelsen var der. Hotellet har nok, et af verdens smukkeste spa’er, og største og flotteste indendørs pool. Ligger selvfølgelig lige ud til vandet.

Radisson SAS Royal.

Hotel i Bruxelles, 5-stjernet hotel beliggende 5 min. gåtur fra La Grande Place, i byens hjerte. I en af restauranterne, Sea Grill, som er en af de bedste restauranter i Bruxelles. Går en del, af en gammel bymur fra det 12. århundrede, tværs igennem rummet.

Crowne Plaza Hotels (in room expresso…)
International 5-stjernet high end hotelkæde.

Hotel Meridien, Las Ramblas, Barcelona
5 stjernet luksus hotel i centrum af Barcelona.

80% af verdens Michelin restauranter, servere kaffe fra Rombouts Malongo. Hvilket ligner en blåstempling af produktet og Malongo, som værende en, af verdens bedste kaffe leverandører.

I Norden forhandles Rombouts/Malongo, af det Svensk baserede firma Zinzino.
Der efter bare 10 år omsætter for mere end 400 millioner SEK.
Zinzino er børsnoteret på NASDAQ First North, og har modtaget Gazelle prisen gange.
Zinzino Markedsfører sig via Direkte Salg. De har år 2016 ca. 80.000 kunder fordelt i 14 lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Estland, Letland, Litauen, Polen, Holland, Tyskland, Canada og USA).
Zinzino’s Vision er have minimum 1 million kunder inden 2020.

Følg Zinzino på Twitter eller Facebook

Zinzino lancerede, ud over deres fantastiske, kaffe et nyt produkt i 2012. De har en test der viser, hvad din Omega 3 / 6 balance er. Med deres nye balance produkt serie, kan du komme i balance i løbet af 120 dage. Hvorefter du tager en nye test, og kan se beviset for at du nu får nok Omega 3 på daglig basis.
Omega 3’s effekt i vores system er mangfoldigt. I Danmark, må man dog kun sige at Omega 3 er godt for Hjerne, Hjerte og immunforsvar. Så kan man jo selv tænke over, hvad vi bruger de ting til… eller bruge google.