Dolce Gusto fra Nescafe.


Docle Gusto er en polulær maskine du kan købe i de fleste større dagligvarer butikker, hvilket sikkert også forklare populariteten, da det umuligt kan være kaffen folk har købt den for.
Af alt hvad der er afprøvet her på Cafe Kaffe, må det blot konstateres dette er den fabrikant vi bryder os mindst om. Kedeligt design sammen med intetsigende og kønsløs kaffe er bare ikke godt nok i nutidens kaffe kultur. Det gik måske dengang Senseo kom på markedet, men der er årsag til at folk gik væk fra dem da der begyndte at komme kvalitets kaffe i puder og kapsler, her tænker jeg specielt på Illy, Nespresso og ikke minds Malongo der forhandles af Zinzino.

Men men men, nu skal vi jo heller ikke sammenligne skidt og kanel, for Dolce Gusto er jo blot en discount kaffemaskine og ikke en Espresso hjemmecafe. Hvis vi nu tager udgangs punkt i det, så er den ikke så ringe endda, de fleste danskere er endnu ikke nået der til hvor kaffen skal smage godt, bare den ligner en Latte eller Cappuchino så er vi glade, og det må man sige Dolce Gusto kan, en kaffe kapsel (eller hvad der nu er i) og en Mælkepulver kapsel bagefter og så har du en hurtig Latte og temperaturen er så tilpas lav, at du kan kaste den ned i to slurke. Heldigvis får du ikke mere en 1500 kalorier for at hælde den ned, for du bliver på ingen måde kaffe mæt og kan derfor snildt drikke to, tre stykker. Så fik du brugt 20 kroner og sikkert også ødelagt din diæt.

Der vil ikke blive fremvist Dolce Gusto maskiner her på sitet, da det ville være for useriøst at anmelde noget der så langt fra lever op til de andre leverandørers kvalitet, og ja vi har taget fat i Tassimo, som ikke er på niveau med Nespresso eller Zinzino, men som kaffe maskine er den faktisk helt ok.

Så Dolce Gusto det bliver en bønne ud af 5 mulige.