Cafe Den Blå Hund – Cafe på Frederiksberg

In Cafe Kaffe by Cafe Kaffe

Cafe Den Blå Hund.


Cafe Den Blå Hund på Godthåbsvej 28, er bestemt et besøg værd.
Med åbningstider fra tidlig formiddag til sen aften, går du aldrig forgæves og på en sommerdag har de ude servering på kanten af Aksel Møllers Have der ligger lige overfor.

Cafe Den blå hundCafe Den blå hund er helt klart en af mine favorit cafeer. Der er altid liv og en meget forskelligt udseende af gæster fra det mere trendy del af befolkningen.

Et godt sted at tage en Brunch eller en hurtig kop kaffe, specielt vil jeg anbefale at prøve en af deres smoothies til måltidet.

 

Der er et stort TV i den bagerste del af cafeen, hvor jeg dog ikke har oplevet et arrangement endnu. Men forestiller mig at det er et godt sted på grund af de luftige lokaler.

Piger er her masser af.

Som lige er ude og lufte håndtasken over en kaffe latte. Af samme årsag tror jeg Cafe Den Blå Hund som et godt sted, hvis du skal se det Københavnske udvalg nærmere an i dagslys.

Jeg kan rigtig godt lide stedets stil, de rå vægge med kunst flere steder giver en Urban Casual atmosfære. Dog stadig et klart indtryk af her er rent og pænt.
Det eneste jeg kunne ønske mig var en bedre akustik, når her er mange mennesker kan lydniveauet godt være en anelse i overkanten. Men det er selvfølgelig blot min personlige mening lige som resten af denne artikel.

Cafe Den Blå Hund Åbningstider:

Man – Onsdag 9:00 til 24:00
Tors – Fredag 9:30 til 01:00
Lørdag 9:30 til 01:00
Søndag 9:30 til 23:00

Jeg håber du kan li’ cafekaffe.dk og at, den her artikel har inspireret dig til, at lægge vejen forbi det jeg synes er Frederiksbergs bedste cafe.

Tusind tak og god fornøjelse i det Frederiksbergske cafe liv.