Hjem » Overspringshandlinger til kaffen

En af mine ynglings tidsfordrivs beskæftigelser, når jeg sidder med min morgen kaffe, er at surfe nettet for alle de ting jeg ikke forstår og heldigvis er der mange af dem.

Vi har vist alle en del venner på facebook, og heldigvis er der stor forskel på hvad folk interesserer sig for, hvad de laver og hvor i verden de er.
Jeg har i et stykke tid undret mig over alle de personer der de seneste år har uddannet sig til sexologer og så videre. Er der virkelig så stort et behov for folk der kan fortælle os hvordan, hvor meget, hvor tit og hvorfor?
Her ser jeg bort fra alle de websites med instruktions videoer (porno sites), og tænker kun på dem der uddanner sig til sexologer, fordi det virker som om der er gået inflation i den beskæftigelse. På samme måde var der for nogle år siden en periode hvor alle skulle uddanne sig til coaches, lige gyldigt om de selv havde opnået noget nævneværdigt i deres liv, så havde de med det stykke papir i hånden ret til at fortælle alle andre hvad de skulle opnå.

Så det store spørgsmål der melder sig er har de sexologer så selv et fantastisk sexliv og parforhold, eller er det bare en måde at tjene penge på og udtale sig om noget man har hørt om men ikke selv efter lever.
På samme måde har der de sidste år været en epidemi med dildo partys, her kan jeg forstå at det reelt dækker et behov, selv om jeg ikke tror på at den der holder dette dildo party har prøvet alle de produkter de sælger, men det er dog nemmere at forholde sig til at købe et produkt man har haft mellem hænderne end hvis man f.eks. køber det i en webshop.
Der er sikkert et hav af sådanne shops, en hurtigt søgning gav mig Alor.dk og på ganske kort tid var jeg ført ind i et univers der ellers kun er noget man tør kigge skævt til når man går forbi i Fields. Et besøg her på Alor.dk, viste mig at der er endnu flere ting jeg ikke ved noget om, og nu sidder jeg med en undren om, hvem er det der køber alle de her produkter.

Jeg har måske ikke verden længste opmærksomheds spand, for en reklame fik mig til at tænke på de nye BMW serier og hvordan jeg finder penge til at købe den nye BMW 2 cabriolet når den kommer til efteråret, men nu da jeg ikke har brugt alle pengene på sex legetøj, kan det være jeg kan starte en opsparring.
Så, overspringshandlinger til kaffen kan være erotiske produkter.

Jeg er allerede spændt på hvad jeg finder til min kaffe i morgen tidlig. Ok, i morgen når jeg står op. 🙂

Om Cafe Kaffe

Kaffe er jo ikke "bare" kaffe, men en drik der bringer os sammen, om det er på arbejdspladsen, der hjemme, i byen eller under dynen med en god film. Her på cafe kaffe skriver jeg om alt hvad jeg finder interessant omkring kaffe, giver mine bud på gode cafe'er og hvor du finder den gode kaffe om det er til hjemmet eller i byen. Det du får på dit arbejde... tja det er vist ikke for kvaliteten det drikkes.

Der er lukket for kommentarer.