Zinzino – Rombouts & Malongo

Zinzino – Rombouts & Malongo

Zinzino’s kaffe fra Rombouts og Malongo serveres på de bedste og eksklusive cafeer, hoteller og restauranter i Sydeuropa, og nu kan du også få den lækre kaffe hver morgen.

Rombouts’ koffein frie kaffe blev i 2006 af professionelle kaffesmagere udråbt som verdens bedste foran over 40 andre brands. Koffeinet udtrækkes hos Rombouts med kildevand fra Alperne, og ikke med kemikalier som de andre bruger.

Zinzino rombouts

Rombouts har siden 1966 været officiel kongelig belgisk hofleverandør, de er også leverandør til Palais Elysée, hvor den franske præsident og hans »hof« på ca. 1.000 ansatte officielt residerer.

Palais Elysée er beliggende lige ved Champs Elysées og Place de la Concorde. Paladset, og er et udstyrsstykke udi fransk kunst, arkitektur, grandeur og møbeldesign (bl.a Philippe Starck) og benyttes ved officielle lejligheder som udstillingsvindue for fransk esprit, litteratur, og naturligvis den verdensberømte franske gastronomi. Hvad slutter man så af med? – en kop kaffe!

Zinzino er ikke de eneste aftagere af Rombouts kaffe, her under kan du se et lille udpluk af de prominente steder du kan få en kop af det sorte guld.

HILTON Hotellerne i bl.a. Belgien, Frankrig, Shanghai…
4 og 5-stjernede tophoteller world-wide. Alene 5 i Paris og 2 i Bruxelles

Alain Ducasse *** Michelin Restaurants in Paris, Monaco, Monte Carlo
AD er en meget berømt kok, som skriver kogebøger, driver luxusrestaurants, alene 12 i Paris, sælger lusus fødevarer, er chef for en kæde af de allerbedste resortsteder i Frankrig o.s.v. Et STORT gastronomisk navn! I Forbes’ top 100 over de mest indflydelsesrige personer world-wide, er han nr. 94!

Le Moulin de Mougins i Grasse.
Verdensberømt restaurant og 4-stjernet hotel lige uden for Cannes drevet af brødrene Llorca, hvoraf den ene, Alain Llorca, er verdensberømt, især efter at have overtaget Roger Vergés allerede verdensberømte kultsted. Grasse er bl.a også berømt for sin produktion af blomsterolier. Især de spektakulære lavendelmarker som foranledigede Elizabeth Arden til at navngive sin parfume “Blue Grasse”

Hotel Negresco i Nice
Nok det berømteste hotel i Frankrig næst efter Ritz i Paris. Det er her le beau monde bor. Det er f.eks. her at Coco Chanel, efter et krydstogt med en miliardær, i 20erne lancerede sin solbrændthed, som øjeblikkelig gjorde, at “man” bare måtte være brun for at være med på noderne. Sådan har det været lige siden. Hotellet ligger pladask lige ud til vandet, og har sin private strand – naturligvis.

Nikki Beach Bar i Saint Tropez.
Det er her, at man kan være heldig at mænge sig med Jenifer Lopez, Brad Pitt, Al Pacino og et utal af verdensberømte modeller, sangere, musikere o.s.v. af begge køn, eller simpelthen folk der er meget rige. Det er stedét ved den franske riviera, hvor de smukke, de rige og de berømte lader sig se og beundre + de wannabees der har råd til at drikke en kop kaffe der. En kop Malongo (Zinzino’s franske producent) koster der 14 Euro.

Virgin Megastore i Paris
En KÆMPESTOR og ekstremt velassorteret cd- og dvd-butik på en af verdens berømteste gader; Champs Elysées. Den lever virkelig på enhver led op til sit navn; Mega.

Hotel George V i Paris.
Et af de fineste og dyreste hoteller i Paris. Det ligger næsten lige ved siden af Ritz. Det er her at f.eks. Ritt Bjerregard har resideret, og Danfosserne bor også her når de er i Paris, sammen med indiske maharajier som kører i mintgrønne kæmpestore luxusbiler med guldstafferinger og en guldelefant med en stor diamant i snablen foran!

Hotel de Paris i Monaco
Super luksus 5-stjernet hotel i Monaco, lige ved siden af det ligeledes enormt berømte casino, hvor bl.a. James Bond er stamgæst, ligesom vor Mads Mikkelsen var det. Hotellet har nok et af verdens smukkeste spa og største og flotteste indendørs pøl, og ligger selvfølgelig lige ud til vandet.

Radisson SAS Royal Hotel i Bruxelles 5-stjernet hotel beliggende 5 min. gåtur fra La Grande Place i byens hjerte. I en af restauranterne, Sea Grill, som er en af de bedste restauranter i Bruxelles overhovedet, går en del af en gammel bymur fra det 12. århundrede tværs igennem rummet.

Crowne Plaza Hotels (in room expresso…)
International 5-stjernet high end hotelkæde.

Hotel Meridien, Las Ramblas, Barcelona
5 stjernet luksus hotel i centrum af Barcelona.

80% af verdens Michelin restauranter servere kaffe fra Rombouts Malongo, i min optik ligner den en blåstempling af produktet som værende en af verdens bedste kaffe leverandører.

I Norden forhandles Rombouts Malongo af det Svensk baserede firma Zinzino, der efter bare 7 år omsætter for mere end 170 millioner p.a
Zinzino er børsnoteret, og har modtaget Gazelle prisen i Danmark og Norge i både 2011 og 2012. Zinzino Markedsfører sig gennem Network Marketing, og har medio 2012 ca. 25.000 kunder fordelt i 8 lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Letland, Lithavn og senest er Estland åbnet op som marked.
Zinzino’s Vision er at være i 20 lande og have 1 million kunder inden 2020, næste land der kan glæde sig til Zinzino/Rombouts/Malongo kaffe er USA, som lanceres i 2013.

Se mere om Zinzino her

Zinzino

Z7 - Zinzino

 

Zinzino Z7 maskine er fuldautomatisk, med 2 størrelser kop valg, den fås i farverne sort og hvid begge med sølv kant.

 

 

 

Oh Disco - Zinzino

Oh Disco findes ikke længere i Zinzino udvalget af maskiner, det var en super fed maskine der lige som Z7 var automatisk og med valg af 2 kop størrelser. Den har lys i siderne og man kunne vælge hvilken farve lyset skulle være eller lade den stå og skifte mellem alle regnbuens farver.

Det lyder måske ikke som noget man ville have stående i sit køkken med mindre man er tekno Dj, men tro mig, den er super fed og det at man selv kan vælge farve gør at den passer i et hvert køkken.

 

 

Oh zinzino

Oh Zinzino maskinen er halvautomatisk og trods sin lighed med en Apple computer fra omkring år 2000, er den et utroligt populært valg og er en af de bedst sælgende espressomaskiner i nyere tid, det forventes dog at den vil blive overhalet af den nye Z7, hvor farve kombinationen Sort med Sølv kant minder meget om denne maskine.

 

 

 

Starpod - Zinzino

Zinzino StarPod, er valget for det lille kontor, frisør salonen eller lignende, hvor det daglige forbrug af Cafe Latte og Cappuchinno ligger mellem 20 og 60 kopper.
Maskinen er automatisk og med 3 kop størrelser der alle kan programmeres så de passer til kundens ønske, desuden har maskinen seperat vandrør til Americano og hvis man skal bruge varmt vand til f.eks. Thé.
Den har direkte vandtilslutning og digital display og man kan endda programmere udgangstemperaturen på vandet.

 

 

SoPod - Zinzino
Har du ikke brug for direkte vandtilslutning og er ligeglad med digital display, kan du nøjes med denne SoPod til din Salon eller på kontoret.
Som sin storebror StarPod, har SoPod’en valg for 3 forskellige kop størrelser, seperat vandrør og mulighed for at indstille temperaturen.

Zinzino sælger en hel del af de her “store” maskiner, for selv om prisen er lidt høj hvis vi sammenligner med de små hjemme espresso maskiner, så er de meget billige set ud fra priser til mindre virksomheder.

 

 

Oh Espresso - Zinzino

 

Oh Espresso er den mindste maskine i Zinzino’s sortiment, det er en manuel maskine, hvilket vil sige du selv skal stoppe den igen når du har fået den ønskede mængde kaffe i din kop. Tag ikke fejl, den laver lige så god kaffe som de andre maskiner trods at det er den billigste maskine i zinzino espresso parken.

 

 

Maxtra brita filter - Zinzino

I alle Zinzino maskinerne er der plads til i vandfilter, de skal skiftes med jævne mellemrum, og du får dem automatisk med posten sammen med din kaffe. I løbet af et år får man på den måde for ca. 480,- kr filtre og sikre dig både en maskine der altid er i topform og at du holder din del af aftalen med Zinzino der gør at du har evighedsgaranti på maskinen i forbindelse med evt. kalkproblemer, der forb…. kalk har vi jo desværre meget af her i Danmark.

 

Zinzino lancerede ud over deres fantastiske kaffe et nyt produkt i 2012, de har en test der kan vise hvad din Omega 3 / 6 balance er og med deres nye balance produkt serie kan du komme i balance i løbet af 120 dage, hvorefter du tager en nye test og kan se beviset for at du nu får nok Omega 3 på daglig basis. Omega 3 effekt i vores system er mangfoldigt, i Danmark må man dog kun sige at Omega 3 er godt for Hjerne, Hjerte og immunforsvar, så kan man jo selv tænke over hvad vi bruger de ting til… eller bruge google :-)

Om ikke andet synes jeg det er genialt at man kan spise et stykke chokolade til sin Zinzino kaffe og samtidig vide man gør noget godt for sit helbred.
Et lille PS til det om Omega 3, i USA ses mangle på Omega 3 som den største fjende med sundhed, så mon ikke Zinzino får endnu mere vind i succes sejlene når de indtager United States senere i 2013.

Hjælp andre med at finde denne information, ved at give et Facebook like eller en Google +1

Tak for hjælpen.
Det var vist alt jeg havde om Zinzino.