Zinzino kaffe fra Rombouts og Malongo.

Zinzino kaffe serveres på de bedste og eksklusive cafeer, hoteller og restauranter i Sydeuropa, og nu kan du også få den lækre kaffe hver morgen.

Rombouts koffein frie kaffe blev i 2006 af professionelle kaffesmagere udråbt som verdens bedste foran over 40 andre brands. Koffeinet udtrækkes hos Rombouts med kildevand fra Alperne, og ikke med kemikalier som de andre bruger.

Zinzino kaffe

Rombouts har siden 1966 været officiel kongelig belgisk hofleverandør, de er også leverandør til Palais Elysée, hvor den franske præsident og hans »hof« på ca. 1.000 ansatte officielt residerer.

Palais Elysée er beliggende lige ved Champs Elysées og Place de la Concorde. Paladset, og er et udstyrsstykke udi fransk kunst, arkitektur, grandeur og møbeldesign (bl.a Philippe Starck) og benyttes ved officielle lejligheder som udstillingsvindue for fransk esprit, litteratur, og naturligvis den verdensberømte franske gastronomi. Hvad slutter man så af med? – en kop kaffe!

Zinzino er ikke de eneste aftagere af Rombouts/Malongo kaffe.

Her under kan du se et lille udpluk af de prominente steder du kan få en kop af det sorte guld.

HILTON Hotellerne i bl.a. Belgien, Frankrig, Shanghai…
4 og 5-stjernede tophoteller world-wide. Alene 5 i Paris og 2 i Bruxelles

Alain Ducasse *** Michelin Restaurants in Paris, Monaco, Monte Carlo
AD er en meget berømt kok, som skriver kogebøger, driver luxusrestaurants, alene 12 i Paris, sælger lusus fødevarer, er chef for en kæde af de allerbedste resortsteder i Frankrig o.s.v. Et STORT gastronomisk navn! I Forbes’ top 100 over de mest indflydelsesrige personer world-wide, er han nr. 94!

Le Moulin de Mougins i Grasse.
Verdensberømt restaurant og 4-stjernet hotel lige uden for Cannes drevet af brødrene Llorca, hvoraf den ene, Alain Llorca, er verdensberømt, især efter at have overtaget Roger Vergés allerede verdensberømte kultsted. Grasse er bl.a også berømt for sin produktion af blomsterolier. Især de spektakulære lavendelmarker som foranledigede Elizabeth Arden til at navngive sin parfume “Blue Grasse”

Hotel Negresco i Nice
Nok det berømteste hotel i Frankrig næst efter Ritz i Paris. Det er her le beau monde bor. Det er f.eks. her at Coco Chanel, efter et krydstogt med en miliardær, i 20erne lancerede sin solbrændthed, som øjeblikkelig gjorde, at “man” bare måtte være brun for at være med på noderne. Sådan har det været lige siden. Hotellet ligger pladask lige ud til vandet, og har sin private strand – naturligvis.

Nikki Beach Bar i Saint Tropez.
Det er her, at man kan være heldig at mænge sig med Jenifer Lopez, Brad Pitt, Al Pacino og et utal af verdensberømte modeller, sangere, musikere o.s.v. af begge køn, eller simpelthen folk der er meget rige. Det er stedét ved den franske riviera, hvor de smukke, de rige og de berømte lader sig se og beundre + de wannabees der har råd til at drikke en kop kaffe der. En kop Malongo (Zinzino’s franske producent) koster der 14 Euro.

Virgin Megastore i Paris
En KÆMPESTOR og ekstremt velassorteret cd- og dvd-butik på en af verdens berømteste gader; Champs Elysées. Den lever virkelig på enhver led op til sit navn; Mega.

Hotel George V i Paris.
Et af de fineste og dyreste hoteller i Paris. Det ligger næsten lige ved siden af Ritz. Det er her at f.eks. Ritt Bjerregard har resideret, og Danfosserne bor også her når de er i Paris, sammen med indiske maharajier som kører i mintgrønne kæmpestore luxusbiler med guldstafferinger og en guldelefant med en stor diamant i snablen foran!

Hotel de Paris i Monaco
Super luksus 5-stjernet hotel i Monaco, lige ved siden af det ligeledes enormt berømte casino, hvor bl.a. James Bond er stamgæst, ligesom vores egen Mads Mikkelsen var det. Hotellet har nok et af verdens smukkeste spa og største og flotteste indendørs pøl, og ligger selvfølgelig lige ud til vandet.

Radisson SAS Royal Hotel i Bruxelles 5-stjernet hotel beliggende 5 min. gåtur fra La Grande Place i byens hjerte. I en af restauranterne, Sea Grill, som er en af de bedste restauranter i Bruxelles overhovedet, går en del af en gammel bymur fra det 12. århundrede tværs igennem rummet.

Crowne Plaza Hotels (in room expresso…)
International 5-stjernet high end hotelkæde.

Hotel Meridien, Las Ramblas, Barcelona
5 stjernet luksus hotel i centrum af Barcelona.

80% af verdens Michelin restauranter servere kaffe fra Rombouts Malongo, hvilket ligner en blåstempling af produktet og Malongo som værende en af verdens bedste kaffe leverandører.

I Norden forhandles Rombouts/Malongo af det Svensk baserede firma Zinzino, der efter bare 10 år omsætter for mere end 400 millioner SEK.
Zinzino er børsnoteret på NASDAQ First North, og har modtaget Gazelle prisen i Danmark og Norge i både 2011 og 2012.
Zinzino Markedsfører sig gennem Direkte Salg, og har år 2016 ca. 80.000 kunder fordelt i 14 lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Estland, Letland, Litauen, Polen, Holland, Tyskland, Canada og USA).
Zinzino’s Vision er have minimum 1 million kunder inden 2020.

Følg Zinzino på Twitter eller Facebook

Zinzino lancerede ud over deres fantastiske kaffe et nyt produkt i 2012, de har en test der kan vise hvad din Omega 3 / 6 balance er og med deres nye balance produkt serie kan du komme i balance i løbet af 120 dage, hvorefter du tager en nye test og kan se beviset for at du nu får nok Omega 3 på daglig basis. Omega 3 effekt i vores system er mangfoldigt, i Danmark må man dog kun sige at Omega 3 er godt for Hjerne, Hjerte og immunforsvar, så kan man jo selv tænke over hvad vi bruger de ting til… eller bruge google 🙂